Ingen varer

    Du er her: HCSmykker.dk -> Barbie Ure

Barbie ure

Leder du efter et Barbie ur i en bestemt farve og til en god pris, så er du kommet til det rigtige sted. H.C Smykker & Ure har nemlig Barbie ure i mange farver og til en overkommelig pris, der altid ligger under 100 kr. Hvis du gerne vil betale op imod 250 kr for et lignende ur, kan du gøre det hos en urmager.


Vi har selv en pige på 6 år og det er sket et par gange, at hun kom til at glemme sit børneur et sted og så er det rigtig ærgeligt, at have givet over 200 kr hos en urmager for et børneur. Derfor køb et Barbie ur til en rimelig pris hos H.C Smykker & Ure og så er det ikke så ærgeligt, hvis uret skulle blive væk en dag.


Barbie urene fås i farvene pink, rosa, lyserød, lilla, lyseblå og sort og er batteridrevne ure med quartz urværk. Remmene er af plastik og tåler lidt af hvert. Hvis du samtidig har brug for et drengeur, bør du lige kigge nærmere på vores Spiderman ure. Her kan du ligeledes finde et godt drengeur til under 100 kr.Herunder kan du se nogle af de Barbie ure, vi sælger fra vores webbutik.


Til bestilling af Barbie ure i webbutikken
Lyserødt Barbie ur
Til bestilling af Barbie ure i webbutikken
Lyseblåt Barbie ur
Til bestilling af Barbie ure i webbutikken
Sort Barbie ur


Du kan fra webbutikken bestille vores Barbie ure.

Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap