Ingen varer

    Du er her: HCSmykker.dk -> Ludvig og julemanden

Ludvig og julemanden smykkesæt - halskæde, armbånd og samleled

Ludvig og julemanden julekalenderen

Julekalenderen Ludvig og julemanden er TV2's julekalender i december 2011. Traditionen tro vises julekalenderen hver aften og samler forældre og deres børn om den spændende julehistorie. Julekalenderen handler om drengen Ludvig og hans familie. Familien skal på grund af Ludvigs fars arbejde flytte til udlandet. Før de drager afsted til udlandet flytter de dog i december måned ind på Børglum Kloster. På Børgum kloster mener Ludvig, at der ligger en gammel kostbar skat gemt og han indleder den helt store skattejagt. Ludvig mener, at hvis han finder skatten, vil familien få nok penge til at blive i Danmark. Det er dog ikke kun en skat der muligvis findes på Børgum kloster, der er også nisser, spøgelser og selveste julemanden, som er med til at gøre julehistorien underholdende og spændende.


Smykkesættet til julekalenderen

Julekalenderen har sit eget populære smykkesæt, som består af en halskæde med lædersnor, et armbånd med dobbelte lædersnore og et armbånd med en tyk slangesnoet sølvkæde. Til armbånd og halskæder hører der små søde charms, der kan sættes på armbåndet eller halskæden. Af samleled til julekalender smykkerne kan bla. nævnes bamser, nissehuer, huse, dådyr, hjerter, ringe, skattekister, dyr, perler, klokker, juletræer, blomster, nøgler, stejner, fugle og mange andre. På grund af der findes så mange forskellige sammeled kaldet charms til Ludvig og julemanden er samleledene perfekte som kalendergaver. Det er både drenge og piger der kan benytte smykkerne. Drengene kan gå med halskæden og armbåndet af læder og pigerne med sølvarmbåndet samt læder armbånd og halskæde.


Hvor kan smykkerne til Ludvig og julemanden købes

HCSmykker.dk fører armbåndene og halskæden samt alle charms til Ludvig og julemanden. I vores webshop kan du i ro og mag udsøge dig de poser med samleled, som du ønsker. I hver pose er der seks forskellige samleled, som vi viser med billeder på vores hjemmeside. Du ved derfor altid, hvilke samleled vi tilsender til dig. Smykkerne til Ludvig og julemanden er rigtig gode til kalendergaver. Først kan du d. 1 december give et armbånd eller en halskæde med et par samleled. De efterfølgende dage kan du lægge et par nye samleled i kalendergaven og til sidst har børnene fået opbygget et armbånd eller halskæde med mange søde smykkeled. Børnene vil blive henrykte for, at få smykkene fra Ludvig og julemanden i kalendergave.


Smykker fra Ludvig og julemanden

Armbånd fra Ludvig og julemanden

Halskæde fra Ludvig og julemanden

Læderarmbånd fra Ludvig og julemanden

Læderhalskæde fra Ludvig og julemanden

Charms fra Ludvig og julemanden

Samleled fra Ludvig og julemanden
Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap