Ingen varer

    Du er her: HCSmykker.dk -> Tvillingerne og julemanden

Tvillingerne og julemanden - Regitzes halskæde med magisk amulet

Julekalenderen Tvillingerne og julemanden er TV2's julekalender i december 2013. Julekalenderen handler om en travl familie på gården Klarupgaard. Familien består af to tvillinger der hedder Peter og Signe, deres mor Nanna, storebror Willian og faren Anders. Familien har en gårdbutik, hvor julemanden Nicolas er ansat som julemand. Nicolas drømmer naturligvis om at blive rigtig julemand. Nicolas får chancen for at komme tæt på Lysets sten, men det bliver en opgave, der ikke er let at løse og bliver et spændende omdrejningspunkt i julekalenderen. I gårdbutikken arbejder storebroderen William, som bliver forelsket i pigen Regitze. Regitze er i virkeligheden et spøgelse og datter af Dr. Schwartz, som er en dygtig vidensskabsmand der hader julen. Regitze har en halskæde med en amulet med livseliksir. Når Regizte tager halskæden på bliver hun til et menneske. Det er Regitzes far Dr. Schwartz der ønsker at Regitze forvandler sig til et menneske, så hun kan komme tæt på Nicolas julemanden og dermed Lysets sten. Regitze bliver selvfølgelig forelsket i William og får menneskefølelser. Det udløser naturligvis problemer for hendes virkelige mission, som Dr. Schwartz har sat i gang.


Regitzes halskæde med amulet

Julekalenderen har sit eget populære smykke, nemlig en halskæde med en amulet som er en lyseblå flaske med livseleksir. Halskæden er forsølvet og flasken af plexiglas. Flasken kan ikke åbnes. Halskæden kan justeres og passer derfor til alle størelser. Vi synes halskæden til Tvillingerne og julemanden udgør en ideel kalendergave eller advendtsgave til børnene.


Hvor kan Regitze halskæde til Tvillingerne og julemanden købes

HCSmykker.dk fører Regitze halskæden og du kan fra vores webshop bestille halskæden. Vi sender i julemåneden hver dag fra København kl. 20.00. D.v.s. hvis du bestiller inden kl. 18.00 er der en god chance for du allerede kan have din halskæde dagen efter. Tryk på billerne til højre for at komme til webshoppen.


Tvillingerne og julemanden halskæde

Tvillingerne og julemanden smykke

Regitzes halskæde

Tvillingerne og julemanden - Regitzes halskæde
Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap