Ingen varer

    Du er her: HCSmykker.dk -> Clip on hair

Clip on hair

Få nyt hår ved at bruge clip on hair fra HCSmykker

Det har aldrig været nemmere at komme til at se hammerlækker ud med nyt langt hår. Hairextensions har længe været på markedet, men det har altid været rigtig besværligt og hårdt for håret at indsætte hairextensions med tape eller lim. Med de gamle systemer oplever mange store gener og ønsker at de kunne tage håret af. Det er naturligvis lidt svært, hvis ens hairextensions er limet på. Med det nye clip on hair er alle disse problemer forsvundet. Clip on hair er hairextensions, som indsættes i håret med klips og kan derfor nemt tages af og på af dig selv.


Hvilke længder og farver kan købes

HCSmykker fører clip on hair i tre forskellige længder nemlig 40, 50 og 60 cm. Håret sælges i baner som er op til 20 cm brede og har fra 2 til 4 klips monteret. Vi sælger normalt clip on hair i sæt med tre, seks eller ni baner. Det kan naturligvis bedst betale sig at købe et sæt med ni baner i stedet for tre sæt med tre baner. Vores hairextensions fås i farveskalaen fra blond til sort og endvidere i røde og lilla farver. Alle sæt findes endvidere i en glat og en krøllet udgave. Du kan se alle vores clip on hair extensions her.


Hvor sælger vi til en så billig pris

Vores clip on hair er billigt. Faktisk har vi nedsat prisen med hele 50% i forhold til, hvad vi tidligere solgte håret for. Grunden til dette store nedslag i prisen skyldes, at vi købte rigtig stort ind og nu har brug for at tømme lageret. Det er dyrere for os, at have meget hår på lager end at sælge det med 50% rabat. Det er selvfølgelig ikke nogen ønskesituation for os, men det kommer dig som kunde til gode. Vi har derfor muligvis de bedste priser i Danmark på clip on hair og oven i købet et meget stort udvalg. Skynd dig derfor, at købe før de mest populære extensions bliver udsolgt.


Hvordan er kvalitet på clip on hair

Vi har solgt hår i nogle år nu og vi har aldrig haft klager over kvaliteten på håret fra vores kunder. Det taler for sig selv. Vores kunder og pigerne fra HCSmykker bruger vores clip on hair næsten dagligt og det virker bare. Håret klipses ind i håret og kan derefter redes og glattes med glattejern uden problemer igen og igen. En gang i mellem skal håret vaskes og det skal gøre med en balsam, hvorefter håret bedst lufttørrer i udredt tilstand på et håndklæde. Håret er af den kvalitet, der betegnes som Remi. Vi kan derfor 100% stå inde for kvaliteten af håret. Det bedste er, at du kan købe det billigere her hos os end andre steder. Så hvorfor ikke spare de penge.


40 cm glat clip on hair extension

40 cm krøllet clip on hair extension

50 cm glat clip on hair extension

50 cm krøllet clip on hair extension

60 cm glat clip on hair extension

60 cm krøllet clip on hair extension

Pandehår
Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap