Ingen varer

    Du er her: HCSmykker.dk -> Mickey Mouse ure

Mickey Mouse ure

Er du vild med Disney, så kan vi måske friste med flotte ure fra Disney. H.C Smykker & Ure har et større udvalg af specielt Mickey Mouse ure og Minnie Mouse er ligeledes til at finde på mange af dem. Urene fra Disney er kendt for at være dyre, men hos os har vi sænket prisen til under 200 DKK, da vi selv importerer urene og ikke har store udgifter til husleje, da vi først og fremmest er en webbutik.


Urene med Mickey Mouse og Minnie Mouse er ure, der både kan bæres af damer og børn. Der er mange utrolig søde og romantiske ure, så de er perfekte til en gave. Leder du efter et Mickey Mouse ur til en gave, så kan vi anbefale ved bestillingen at vælge en passende gaveæske. Vi har masser af søde gaveæsker og poser.


Alle Mickey Mouse urene er udstyret med et quartz urværk og er batteridrevne. Det er kutyme hos H.C Smykker & Ure, at vi skifter batteri før vi afsender uret. Derfor går der lang tid, før batteriet skal skiftes igen. Batteriet kan naturligvis skiftes af enhver urmager. Vi håber, at du kan finde et sødt Mickey Mouse ur i vores webbutik.Herunder kan du se nogle af de Mickey Mouse ure, vi sælger fra vores webbutik.


Til bestilling af Mickey Mouse ure i webbutikken
Sort og hvidt Mickey Mouse ur
Til bestilling af  Mickey Mouse ure i webbutikken
Lyserødt og hvidt Minnie Mouse ur
Til bestilling af  Mickey Mouse ure i webbutikken
Gennemsigtigt Mickey Mouse ur


Fra webbutikken kan du bestille vores Mickey Mouse ure.

Markedsindex.dk - Oversigt over onlinebutikker og markeder DanskeLinks.dk Forkæl dig selv med afslappende kinesisk kropsmassage hos HCMassage.dk
H.C Smykker & Ure - Ellehaven 22 - 2950 Vedbæk - Tlf. 61447824 - CVR/SE nr. 28830181
Sitemap